Stöd oss!

Stötta oss. Vi är en helt ideell och obunden aktionsgrupp som behöver ditt bidrag som oavkortat går till våra omkostnader och hjälper oss nå ut med fakta. 0.2 lagen är mycket viktigare än att få ta en öl i båten. Det är en grundläggande demokratisk princip att lagar skall stiftas på sakliga grunder!

Sätt gärna in en ny hundring – eller mer – på vårt bankgiro nedan. Du som företag kan kanske bidra med lite till? Dessutom avdragsgillt för ett båtrelaterat företag. Din marknad har minskat på grund av denna lag. Notera, allt ev. överskott efter lagändring går oavkortat till Sjöräddningen. Vi har en kompetent revisor.

Vi ser också gärna att du mer handgripligen engagerar dig i vårt arbete. Du kanske är duktig på informationsspridning? Jobba med praktiska åtaganden? Sköta webb och blogg? Gräva fram fakta? Söka upp beslutsfattare, journalister och opinionsbildare. Vi behöver många kompetenser. Hör av dig!

swish

Nu kan du Swisha ditt stöd till 123 223 88 06 – eller scanna qr-koden nedan.

Annars Bankgiro 250-8109. Skriv gärna namn och mailadress så vi vet vem du är!

Lägger du med en postadress sänder vi dig vår ikoniska dekal i form av en farledsskylt med överkryssat 0.2. Dekalen är en absolut succé på båtmässorna!

Passar fint bredvid sjöräddningssällskapets dekal på båten! Du som stöttat oss tidigare – maila oss bara så sänder vi!

Dekal_6x10cm_Batfolket_2

Informera dina båtvänner och klubbkollegor via e-post och sociala media om oss och vårt arbete. Sänd en länk till dina vänner för att få detta nyhetsbrev eller be dem anmäla sig här på webbsidan. Fakta vinner i längden om det är tillräckligt många som besitter den!

På Facebook finns den öppna gruppen ”Sjöfyllerilagen” där du finner oss och andra som debatterar. Notera att den inte är modererad av oss.

Vår 48 sidiga vitbok ”kalla fakta”finns att ladda ner här under rubriken ”Material” tillsammans med faktaaffischer och annat material.

Vill du höra av dig – sänd ett mail till Jim Huzell – jimhuzell@gmail.com

Nyhetsbrev 48 – Sveriges mest missriktade lag!

Nyhetsbrev 48 – Sveriges mest missriktade lag!

Sveriges mest missriktade lag! Båtmässorna är igång och vi ser nu fram emot båtlivet kommande sommar. Ännu en säsong då alldeles för många okunniga politiker på typiskt svenskt vis fortsätter ducka för vetenskap och fakta av populistiska skäl.

läs mer
Nyhetsbrev 47 – Fortsätt ta bort onödiga lagar!

Nyhetsbrev 47 – Fortsätt ta bort onödiga lagar!

Dags för regering och partner att fortsätta ta bort onödiga lagar. Välkommen åter! Vi hoppas nu på en skön brittsommar efter allt regn och att vi har en hel del båtliv kvar – även om många av oss har börjat att jobba.

läs mer